Szakértő segítség - Hétfőtől péntekig: 8:00-17:00
06-70/420-0011
nagyker@gomoriszerviz.hu

Cikkek és híreink

A porszívó motorok szerepéről röviden

Hozzáadva: 2018-07-02

Ahhoz, hogy egy porszívó biztonságosan és kellő hatékonysággal legyen használható, elengedhetetlen, hogy a porszívó motorja kifogástalan állapotban legyen, ugyanis ellenkező esetben nem fogja tudni betölteni rendeltetésszerű szerepét, és az alkalmazása sem lesz biztonságos.

A gyártók mindig arra törekednek a porszívó motorok kapcsán, hogy időtállóak és megbízhatóak legyenek, azonban vannak olyan tulajdonosok, akik próbára teszik a motorokat, ezért előfordulhat, hogy rövid időn belül tönkremennek. Szerencsére ez megelőzhető, ha a tulajdonosok gondoskodnak a porszívó motorok karbantartásáról, ami legfőképp az alkatrészek megtisztítását jelenti. Erre valóban szükség van, hiszen a motor magába szívja a port az évek során, így egy idő után használhatatlanná válik, azonban egy kis tisztítás után máris úgy működik, mint új korában.

Vannak olyan helyzetek, amikor már nem segít a karbantartás, ezért új porszívó motorra van szükség. Ha Ön is új alkatrészeket szeretne vásárolni, szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A porszívó motorok szerepéről röviden


Kedvező feltételekkel szeretne porszívót vásárolni? Tekintse meg akciós kínálatunkat!

Hozzáadva: 2018-05-07

Természetes, hogy a vásárlók a mindennapokhoz szükséges eszközeikhez és berendezéseikhez kedvezményes áron szeretnének hozzájutni. Nincs ez másképp a porszívókkal sem, így, ha Ön is fontolgatja a vásárlást, azonban még nem találta meg az ideális ajánlatot, fedezze fel akciós porszívóink választékát!

Akciós porszívóinkkal garantáltan előnyökre tehet szert, és nem csak a pénztárcája szempontjából, ugyanis ebben a kategóriában olyan magas színvonalat képviselő termékeket találhat, amelyeket a műszaki kereskedések általában igencsak borsos áron kínálnak. Mivel számunkra a legfontosabbak a vásárlók, és a minőséget szeretnénk eljuttatni az otthonaikba, ezért akciós porszívóinkra hosszú távú befektetésként is tekinthet, hiszen éveken át biztosítani fogják a pormentes tisztaságot.

Ha vásárlás előtt további információkat szeretne megtudni az akciós porszívókról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


Gégecső, szívófej? Széles kínálat a porszívó tartozékok terén!

Hozzáadva: 2018-02-27

A porszívók rendkívül praktikus és hasznos berendezései a háztartásoknak, azonban tartozékaik nélkül igencsak nehéz lenne a készülékeket rendeltetésszerűen alkalmazni, hiszen a gégecsövektől kezdve a szívófejekig a tartozékok fontos szerepet töltenek be a hatékony és gyors takarítás terén. Ha bármelyik porszívó tartozéka tönkrement, és pótolni szeretné, fedezze fel választékunkat!

A porszívó tartozékok terén mindenre gondoltunk, így nálunk a legújabb modellektől kezdve egészen a régebbi típusú készülékekig bármelyik porszívóhoz megtalálhatja az elengedhetetlen tartozékokat, így időt és energiát spórolhat meg, hiszen nem kell boltról-boltra járnia azért, hogy pótoljon egyetlen elemet.

Sokan a költséghatékonyság jegyében inkább foltozzák és javítgatják porszívók tartozékaikat, de ha választékunk mellett dönt, erre semmi szükség nem lesz, hiszen pénztárcabarát árakon szerezheti be a kiegészítő elemeket.

Ha bármilyen kérdés merülne fel a porszívó tartozékokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!


Jobb, mint újkorában: porszívó kiegészítőkkel

Hozzáadva: 2018-01-31

A porszívó egyik takarító szekrényből sem hiányozhat, mindegyik háztartásban van belőle. A por és a szennyeződések eltüntetésének, a padló és a kanapé, a szőnyegek és a kárpitok takarításának leghatékonyabb eszköze. A porszívó egy modern eszköz, de elkerülhetetlen, hogy alkalomadtán megsérüljön. Előfordul, hogy takarítás közben erősebben odaütődik a falnak, rádől valami, vagy egyszerűen csak elöregedik, elkopik. Ilyenkor szükség van új porszívó kiegészítőkre.

Ebben tudunk segíteni minden porszívó tulajdonosnak, aki hozzánk fordul porszívó kiegészítők, alkatrészek pótlásáért. Vegye szemügyre webáruházunk termékkínálatát, és Ön is meg fog győződni arról, hogy mindenhez hozzájuthat, amire csak szüksége van: porszívó szűrőkhöz, porszívó gégecsőhöz, vagy kábelekhez, kerekekhez!

Minőségi, megbízható és megfizethető árú porszívó kiegészítőket keres? Forduljon hozzánk bizalommal, és megadott elérhetőségeinken mindent megtudhat az Önt érdeklő termékekről!

Jobb, mint újkorában: porszívó kiegészítőkkel


Zelmer porszívók: szűrők, filterek széles választéka várja a készüléktulajdonosokat!

Hozzáadva: 2017-12-12

Évek óta elégedett Zelmer porszívó tulajdonos, azonban az utóbbi időben problémát észlel a készülék szívóerejével kapcsolatban? Valószínűleg közel sem akkora a baj, mint hinné; ebben az esetben erős a gyanú, hogy a szűrő, vagy a porszívó filtere szorul cserére!

Ugyan sokszor megoldható a filter- és a szűrőprobléma egy egyszerű tisztítással, azonban az évek és a rendszeres igénybevétel meglátszanak az alkatrészeken, ezért elkerülhetetlenné válik a pótlásuk.
Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a Zelmer porszívók ezen alkatrészei fogyóeszközöknek számítanak, széles választékot biztosítunk a cseréhez, ennek köszönhetően bármelyik Zelmer modellhez megtalálhatja az ideális filtereket, szűrőket! A Zelmer porszívó szűrők és filterek különböző típusokban és akár szettekben is beszerezhetőek, azonban ha a gazdag kínálatból nem tudná kiválasztani a megfelelő porszívó alkatrészt, forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik segítő kezet nyújtanak a végső döntésben!

Fedezze fel a Zelmer porszívók szűrő- és filterkínálatát! A minőséget garantáljuk!

Zelmer porszívó szűrők és filterek


Zelmer húsdaráló alkatrészek: még ne vegyen új gépet!

Hozzáadva: 2017-11-24

Egy húsdaráló nagyon hasznos konyhai eszköz tud lenni. Akkor különösen nélkülözhetetlen, ha valaki szeret saját készítésű hústermékeket, kolbászokat, hurkákat készíteni, de szimpla húsdaráláshoz is praktikus, nem beszélve arról, milyen jól jön disznóvágás idején.

Persze hiába minden, ha a húsdaráló már nem úgy működik, ahogyan régen és valami nem stimmel vele. Ilyenkor egy megoldás van, szét kell szerelni és alapos vizsgálat alá vetni az alkatrészeket. Valószínűleg valamelyik elrepedt, eltört, ezért nem működik kifogástalanul a húsdaráló. Új Zelmer húsdaráló alkatrészekre van szüksége? Keresse fel bizalommal webáruházunkat és válogasson különféle Zelmer húsdaráló alkatrészeink közül!

Mindegyik termékünk kompatibilis a Zelmer húsdarálókkal, így Önnek csak ki kell választania azt az elemet, amire szüksége van és megrendelnie. Gumiláb, kuplung, rugó vagy egy új húsdaráló kés hiányzik? Válasszon és rendeljen Zelmer húsdaráló alkatrészeink közül!

Zelmer húsdaráló alkatrészek


Elromlott a porszívója? – Cserélje ki a készülék motorját!

Hozzáadva: 2017-10-05

Mint minden műszaki berendezésnek, úgy a porszívóknak is a „lelkét” a motor képezi, mely a biztonságos, optimális működtetésért felel. Sajnos a porszívók sem kivételek a meghibásodások terén, így előfordulhat, hogy olyan probléma lép fel a készülékekkel, amit csakis a porszívó motor cseréjével lehet orvosolni, ám ez is sokkal kedvezőbb megoldás, mint egy új berendezés megvásárlása.

Webáruházunkban számos készülék típus működését biztosító porszívó motort találhat, melyek bármelyikének megvásárlásával garantált a hosszú távú befektetés, ugyanis választékunk kialakításával arra törekedünk, hogy minőségi, megbízható alkatrészeket kínáljunk a vásárlók számára. Kiemelt figyelmet fordítunk a Zelmer márkára, így, ha ilyen típusú porszívójával van problémája, és a bajt a motor hibája okozza, garantáltan megtalálja a szükséges alkatrészt webáruházunkban.

Bátran nézzen körül porszívó motor kínálatunkban, és ha bizonytalan, hogy pontosan mire is van szüksége, keressen minket bizalommal, és kérje kollégáink segítségét!

porszívó motor


Karbantartás? Javítás? A Zelmer alkatrészek megtalálhatóak kínálatunkban!

Hozzáadva: 2017-09-19

Ha egy takarítógép, vagy porszívó beválik, tulajdonosa többnyire semmiképp sem szeretne megválni tőle. Nincs ez másképp a Zelmer márkával sem, hiszen csúcsminőségének köszönhetően bárki ragaszkodását kiváltja! Sajnos azonban előfordulhat, hogy a porszívóknak, vagy a takarítógépeknek valamelyik alkatrésze, kiegészítője meghibásodik. Ahhoz, hogy ne kelljen másik berendezésre váltani, a javíttatáshoz új alkatrészekre van szükség, amelyeket biztosan megtalál kínálatunkban!

Zelmer alkatrész kínálatunk rendkívül széles, ugyanis a vásárlók igényei szerint alakítottuk ki a jelenlegi választékot, és természetesen folyamatosan bővítjük is azt! Legyen szó burkolati elemről vagy mechanikus alkatrészekről, nálunk bármit be tud szerezni!

Természetesen csak azokat a Zelmer alkatrészeket tudja azonnal megvásárolni, amelyek raktáron vannak. Ha speciális igény merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi beszerezzük önnek a megfelelő alkatrészt!

Keressen minket bizalommal, vásároljon minőségi Zelmer alkatrészeket kínálatunkból!

Zelmer alkatrészek


Kiszállítás következő munkanapra az ország bármely pontjára

Hozzáadva: 2017-08-24

A porszívók minden háztartásban megtalálhatóak, ahol gondot fordítanak a rendszeres és alapos takarításra. A porszívóra bármikor szükség lehet, nem csak akkor, ha már mindent belep a por. Előfordulhat, hogy kiömlik valami, gyorsan kell újra visszaállítani a tisztaságot. Ezért túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a porszívó nélkülözhetetlen takarító eszköz!

Mi történik, akkor, ha sürgős porszívó alkatrész cserére van szükség? Elromlik, eltörött, elkopott vagy végleg eldugult valamelyik porszívó alkatrész, az egyetlen megoldás a javításra pedig már csak az alkatrész cseréje?

Keressen minket bizalommal, és szerezze be az új porszívó alkatrészt egy olyan webáruházból, ahol nem csak megbízható alkatrészeket talál, de a kiszállítás is átlagon felüli. Azonnal szüksége van a megvásárolt alkatrészre? Mi akár már a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek a megrendelt alkatrészt, az ország bármely pontjára! Keressen minket bizalommal, és élvezze gyors és színvonalas szolgáltatásunkat!

porszívó alkatrész


Porszívó tartozékok? Nem gond!

Hozzáadva: 2017-07-05

A higiénikus környezet egyik nélkülözhetetlen eszköze a porszívó, amelynek köszönhetően rengeteg időt spórolhatunk meg, a tisztaságról gyorsan és hatékonyan gondoskodhatunk ezzel a berendezéssel. Ám mivel a porszívó is elektronikai berendezés, ezért alkatrészeivel, tartozékaival kapcsolatban előfordulhat meghibásodás, amelyre gyors megoldást szeretnénk találni, annak érdekében, hogy minél hamarabb újra használhassuk a készüléket.

Ha porszívó alkatrészre van szüksége, webáruházunkban minden szükséges eszközt megtalál ahhoz, hogy újra hibátlanul működhessen a berendezés! Sokak számára gondot okoz, ha egyszerre több kiegészítőre van szükség, és ehhez különböző szaküzleteket kell felkeresni, mi ennek kiküszöbölésére alakítottuk ki széles porszívó tartozék kínálatunkat, így elfelejtheti a hosszas beszerzési utakat, nálunk mindent egy helyen megtalál!

Legyen szó univerzális szívófejekről, toldócsövekről, gégecsövekről, minőségi porszívó tartozékaink hosszú távon fogják szolgálni porszívója hibátlan működését! Nézzen körül nálunk!


Zelmer alkatrészekért tekintse meg webáruházunk kínálatát!

Hozzáadva: 2017-06-28

Ha háztartási gépeink meghibásodnak, nem biztos, hogy az a megoldás, ha új berendezést vásárolunk. Igyekezzük átvizsgáltatni szakemberrel a gép fennálló hibáit, és ha szerencsénk van, csak egy új alkatrész megvásárlására lesz szükség!

A hiba forrásának megállapítása még csak fél megoldás, a következő lépés ezután, hogy megtaláljuk a megfelelő vállalkozást, ahonnan háztartási gép alkatrészeket szerezhetünk be. A Zelmer háztartási gépek tulajdonosai számára van egy jó hírünk, ugyanis webáruházunkban a termékcsaládhoz tartozó gépek alkatrészeit megtalálja!

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy vásárlóink mindig megtalálják azt, amit keresnek, ráadásul mindezt egy helyen, legyen szó porszívó tartozékokról vagy egyéb kiegészítőkről.

A Zelmer háztartási gép alkatrészeket ne keresse tovább, nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet a berendezések javításához!

Ha bizonytalan, hogy pontosan mire van szüksége, bátran kérje munkatársaink segítségét Zelmer háztartási gép alkatrészekkel kapcsolatban!

Zelmer alkatrészekért tekintse meg webáruházunk kínálatát!


Professzionális porszívó nagyüzemi használatra!

Hozzáadva: 2017-06-16

Porszívó szaküzletünkben számos típus tartozékai helyet kaptak, háztartási és nagyüzemi gépek alkatrészei egyaránt megtalálhatóak nálunk, így Profi Europe porszívó alkatrészek is.

A Profi Europe professzionális porszívók elsősorban ipari használatra lettek kifejlesztve. Ezek a készülékek kiváló választásnak bizonyulnak olyan helyekre, ahol nagy felületet kell rendszeresen tisztítani, például iskolákba, közintézményekbe, vagy akár raktárakba, üzemi területekre is. A Profi Europe professzionális porszívók magas hatásfokuk miatt megállják a helyüket szállodákban, vagy más olyan helyeken is, ahol kiemelt szerepet játszik a tisztaság. Lakásban való használatuk ritka, ám kifejezetten előnyös allergiás tünetek esetén. Jó minőségüknek köszönhetően hosszú élettartamú termékek, ám időközönként szükség lehet egy-egy alkatrész cseréjére.

Amennyiben Önnek is Profi Europe porszívó alkatrészekre van szüksége, tekintse meg weboldalunk kínálatát, és ha kérdése van, keresse munkatársainkat bizalommal!

Professzionális porszívó nagyüzemi használatra!


Hozzáadva:


A kosárban 0 féle termék van.
Nettó összeg:0 Ft
Nettó posta:0 Ft
Bruttó összeg:0 Ft

Kosaram tartalma

ZELMER ALKATRÉSZ KERESŐ

Hol találom a típust?
Típus helye a porszívón

PORZSÁK KERESŐ

FILTER KERESŐ

Közösségi oldalak

Miért válasszon minket

  • Kiszállítás akár másnapra
  • 4000 forint felett ingyenes házhozszállítás
  • Csomagponton is átvehető rendelés
  • Zelmer alkatrészek és kiegészítők szinte bármely típushoz
  • Univerzális motorok nagy választéka
  • Porszívó szívófejek és tartozóak szinte minden típushoz

További webáruházaink

Cégünk weboldala

Partnereink

Kartal-Tex budapesti hivatalos viszonteladónk

Invest Solidne Agd

trans-o-flex Kft. szállítmányozás

Ugrás a lap tetejére


RÓLUNK MONDTÁK

"Minden rendben ment.Köszönöm"

Erneszto - Győr
Az oldal betöltődött 0.943 mp alatt.